perjantai 6. syyskuuta 2013

Aurinkoiset perjantaiterveiset

Taitaa olla aika yleistä, että syksyisin pukkaa päälle pientä, tai vähän isompaakin, sisustusvimmaa? Minuun se ainakin on iskenyt tässä viime päivinä, kun arki on normalisoitunut ja on taas aikaa katsoa eri tavalla ympärille. Kesän aikana en hirveästi puuhastellut kodin eteen, parveketta lukuunottomatta, mutta jälleen näin syksyllä, kun sisällä vietetty aika lisääntyy, alkaa huomiokin taas kiinnittyä kodin lookkiin.

Syksyisestä sisustusvimmasta huolimatta, eilen töistä kotiin tullessa mielessä ei varsinaisesti olleet viltit ja kynttilät, sillä aurinko valaisi kotia nätistä ja loi todella kesäisen tunnelman. Pitkästä aikaa tuli kuitenkin kunnolla pysähdyttyä ja katsottua kotia sillä silmällä. Vaikka moni juttu näytti hyvältä ja laittoi hymyilyttämään, huomasin muutamia fiksausta vaativia juttuja. En nyt varsinaisesti voi sanoa, että olohuoneen "sisustus sucks big time", mutta huomasin, että suurin osa näistä fiksattavista asioista löytyy kyseisestä tilasta. Aloin samantien mielessäni tekemään listaa, näistä syksyn aikana kuntoon laitettavista asioista. Veikkaan kylläkin, että tästä listasta tullaan kyllä käymään pientä vääntöä miehen kanssa, sillä hänen mielestään ainut olohuoneessa uudistusta kaipaava asia on telkkari. Noh, alkaahan tuolla meidän töllöttimellä olla jo ikää, mutta siitä huolimatta minun mielestä muutama muu juttu kiilaa uuden television edelle 6-0. Katsotaan miten meitin listan käy.
Olohuoneen uudistusta vaativat jutut saavat vielä jäädä hautumaan ja odottamaan toteutusta myöhemmälle syksyyn.  Nyt aion vain keskittyä nauttimaan tulevasta viikonlopusta ja syysauringon säteistä kodin pinnoilla.


Aurinkoista viikonloppua tyypit! 
Ja hei, vielä pari päivää aika osallistua arvontaan.  

10 kommenttia:

 1. Omasta kokemuksesta voin lämpimästi suositella antamaan vapauksia miehelle tv:n uusintaan. Meillä miehen kannettua uuden tv:n kotiin, meni yksi kokonainen tila aivan uusiksi. Sitä voisi todella sanoa win-win tilanteeksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että meilläkin voisi toimia tuo toimintatapa. ;) Katsotaan miten tässä käy.

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua! Jaoin mun fbssä sun arvonnnan ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu huomasinkin omat bannerin fb:ssä. :)

   Poista
 3. Kivaa viikonloppua sinnekin! Ja juu, sisustusintoa todellakin pukkaa päälle! Nimim. tekisi mieli fiksata vähän sitä sun tätä... :)

  VastaaPoista
 4. Mulla on käynyt aivan samalla lailla. :) Kesällä keskityn olemiseen ja reissaamiseen ja korkeintaan pihaa ja terassia kunnostelen ja sisustelen. Mutta nyt sitten reilu viikko sitten iski syksyinen sisustusvimma. :) Sitä oikein havahtuu katsomaan kotia uusin silmin ja miettimään parannusideoita. Ihanaa aikaa kaikin puolin tämä alkusyksy! Yks mun lemppareista. Jotenkin sitä on uutta intoa ja energiaa vaan täynnä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiva olla välillä enemmän sisällä ja miettiä sisustusjuttuja. :)

   Poista
 5. Onpas kivan näköinen blogi! :) Ja jos oikein kurkin niin onnittelut tuoreelle hääparille :)

  VastaaPoista