torstai 12. syyskuuta 2013

Haaste: Uusia kuvakulmia

Blogimaailmassa kiertää jos jonkinmoisia haasteita ja tänään Littlebigthings -blogin LittleB veti minut mukaan erittäin kivaan sellaiseen. Haasteen nimi, uusia kuvakulmia, kertoo jo ehkä oleellisimman. Tässä kuitenkin vielä alunperin Kotila -blogista lähtöisin olevan haasteen ohjeistus:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.

- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin (kotilablogi.blogspot.fi).

- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.

- Have fun!

Täytyy sanoa, että tämä haaste saapui tähän osoitteeseen kyllä juuri sopivaan aikaan. Nimittäin juuri tänä aamuna, ennen töihinlähtöä, mietin jälleen kerran, että makuuhuoneesta ei ole juurikaan kuvia blogin puolella näkynyt. Ajattelin, että siitä olisi ehkä hyvä vilauttaa muutamaa nurkkausta. Niinpä ryhdyin heti töistä kotiin tultuani toimeen suuntaamalla kameran kanssa makkariin. Ja tadaa, täsä niitä kuvakulmia ny olis!
Nyt on vielä mukavasti valoa kuvata kotikuvia töiden jälkeen Kuukauden päästä tilanne voikin sitten jo käydä haastavaksi ja kuvaamistouhut pitää ajoittaa viikonlopulle. 
Koska pelin henkeen kuuluu vierittää haastetta eteenpäin, toivoisin seuraavien blogien esitelevän omassa blogissaan uusia kuvakulmia.

12 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta Jen :) huippua kun kävit kommentoimassa niin löysin tänne sinun ihanan oloiseen blogiin myös. Täytyypä toteutella tämä haaste joku päivä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidät. Minä jään innolla odottelemaan haasteen toteutusta. :)

   Poista
 2. Oi teillä on kyllä kaunis koti! Nyt mulla onkin tarjota oikeasti uusia kulmia, kun 27m2 vaihtuu huokeaan 60m2 jossain vaiheessa syksyä. Uusia nurkkia ja kuvakulmia siis luvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Jee, hieno juttu, kiva nähdä uusia kuvakulmia ja onnea jo etukäteen uusiin neliöihin. :D

   Poista
 3. Hei kiitos haasteesta! Tartun siihen pikimmiten :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin on. :) Harmi vain, että se on tuolla yläkerrassa piilossa.

   Poista
 5. tää olikin hankala haaste kun koti on pieni kun mikä ja tuntuu, että jokainen nurkka on kuvattu, mutta mietin asiaa ja teen tämän varmasti :) ihanaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on nyt sitten sinulle todellin haaste löytää uusi kulmia. :D

   Poista
 6. Onko makkarin "pukeutumispalli" uusi hankinta?

  Kivan kuvan makkarista saisi myös ottamalla tuosta ylätasenteelta molemmat ovet kiinni. Pääsisi nuo huikeat pariovet kunnolla oikeuksiinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se aika uusi on, häälahjaksi saatu nimittäin. :)
   Pitääpä kokeilla sitäkin kuvakulmaa joskus.

   Poista