sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Macarons at home suite home


Kun aikaa on hieman yli 30 minuuttia, ja myöhästyä ei kertakaikkiaan voi, täytyy tehdä varsinaisia pikaostoksia harvoihin ja valittuihin paikkoihin. Minulla oli tämä tilanne alkuviikosta "isolla kirkolla", kun työpäivän jälkeen huomasin, että junan lähtöön on aikaa reipas puolituntinen. Tilanne täytyi hyödyntää. Kiireellä rynnistin ison laukun ja painavan läppärin kanssa (olenko muuten vanhanaikainen, kun kaipasin rautatieasemalla lukittavia säilytyslokeroita?) Aleksanterinkadun H&M Homeen etsimään tiettyä kynttilänjalkaa. Ystävällinen myyjä kertoi haluamani tuotteen loppuneen, mutta tyhjin käsin ei tokikaan tarvinnut lähteä. Nappasin ostoskassiin parin tiskirätin lisäksi tuon kuvissa näkyvän kynttilän. Kaunis, eikös vain?

Kun pikaiset sisustusostokset oli tehty, säntäsin Stockalle ruoan perässä. Herkullinen patonki matkaevääksi reilun kolmen tunnin junamatkalle kohti kotia ja  makeat Macaron-leivokset tuliaisiksi. Jep, Vaikka H&M Homea meillä ei olekaan,  saa näitä samoja marenkinappuloita kyllä ihan näiltäkin leveyspiireiltä. Silti en malttanut olla ostamatta, jotenkin niissä on olevinaan eri fiilis kauampaa tuotuna.

Kun illalla sitten pääsee kantamuksineen kotiin, voi kiskaista pehmeät kotivaatteet päälle, keittää iltateet ja nauttia siitä uuden kynttilän luomassa tunnelmassa kera Macaronsien  Nämä kuvat ovat siis jo muutaman päivän takaa, mutta sopivat loistavasti myös tämän illan tunnelmaan. Koko viikonloppu on nimittäin kulunut poissa kotinurkista, mutta vihdoin on taas aika oman hetken omalla sohvalla.

Home Suite Home

10 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä! Suloista Sunnuntai-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain. :) Hyvää alkanattu viikkoa myös sinne.

   Poista
 2. Nams!
  Mistä muuten ostat macaronseja täällä tuppulassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Mestarinherkun kakkutiskiltä. Tosin ihan pari kertaa vain olen niitä ostanut.

   Poista
 3. Ihana tuo kynttilä, täytyy varmasti itsekin kotiuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olekin. Kannattaa käydä hakemassa omansa, ennen kuin loppuvat. ;D

   Poista
 4. Nuo on kyllä hyviä ja nythän niitä saa tosiaan myös sieltä kaupan pakastealtaasta ja ihan yhtä hyviltä maistuivat! Kynttilä on kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, multa on mennyt nuo jäiset macaronsit täysin ohi. Täytyypä kokeilla, varmaan edullisimpia pakastealtaasta ostettuna. :)

   Poista
 5. Katsohan, sinullakin macaronseja. Meilläniihin on tykästyneet niin lapset kuin aikuisetkin ja yritän niitä sen takia vaihtelevalla menestksellä itsekin tehdä. Nyt viimeksi vähän erikoissellaisia lapsen synttäreille.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hyviä nuo ovat, että on tehnyt mieli tehdä niitä itsekin. Olen vain kuullut niin paljon tarinaa siitä, miten vaikea nuo on saada onnistumaan, joten en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan. Ehkä tässä syksyn mittaan rohkaistun kokeilemaan ja saan aikaiseksi jotain epämääräisiä marenkilättänöitä. ;)

   Poista