tiistai 24. syyskuuta 2013

Meidän häiden vetonaula; Beatwave

Palataanpa vielä tiistai-illan kunniaksi häämuisteloihin, sillä tämä bändivinkki voi olla jollekin häitään tai muita juhlia suunnittelevalle varsinainen potti. Meille se ainakin oli. Mikä onni, että meille vuosi sitten sattuman kautta tätä "bilepumppua" suositeltiin.    

Kun häiden musiikkipuolta suunniteltiin, oli mielessä vahvasti ajatus dj:stä. Lopulta olimme kuitenkin sen verran nössöjä, että päädyimme tutumpaan ja perinteisempään vaihtoehtoon; bändiin. Dj:n virkaa toimitti sitten hartaudella koottu Spotify -lista. Spotify -listojahan meillä oli muuten kaksin kappalein; ensimmäisessä listassa oli taustamusiikkia juhlan alkuosaan ja jälkimmäisessä biisejä iltahumputteluun. Meidän loistavan musiikkimaun mukaan koottu soittolista jäi kuitenkin auttamatta kakkoseksi illan bändille, Beatwavelle.


Neljästä musiikkitaiturista koostuva bilebändi Beatwave aloitti tanssit sovitusti noin klo 21 meidän häätanssilla, joka oli Maria Menan I'm in love. Illan aikana he vetivät kolme 45 minuutin settiä, ja kuten olimme sähköpostitse etukäteen sopineet, koostui ensimmäinen osio enemmän sellaisesta anopin pyörityksestä ja loput kaksi settiä mentiinkin sitten jo ihan täysillä. Meillä tuli häävalmistelujen loppupuolella sen verran kiire, että toivebiisilistan teko bändille kertakaikkiaan vain jäi tekemättä. Vaan eipä tuo haitannut; meno oli aivan loistavaa! Mukana oli niin tämän päivän hittejä, kuin loistokipaleita menneen vuosituhannen lopulta. 

Bändin repertuaariinhan kuuluu paljon huikeita ysärirenkutuksia ja juuri tämä (kaverin suositusten lisäksi) sai meidät valitsemaan kyseisen bändin. Biisivalinnat menivät suoraan jalkojen alle ja vieraat veivasivat mm. Safri duon, E-roticin ja Alexian tahtiin ja taidettiinpa siinä sivussa miksata yhteen Shakiran parhaat. Ei varmaan iske kaikkiin morsiuspareihin, mutta meihin iski sitten senkin edestä. Lisäksi saimme vierailta, ikään katsomatta, valtavasti kiitosta bändistä ja näkyihän sen suosio myös tungoksena tanssilattialla. Tietenkin menevään tunnelmaan vaikutti kovasti myös kiitettävästi tanssilattiaa kuluttanut juhlakansa. Oli mieltä lämmittävää huomata, kuinka niin monet vieraat viihtyivät tanssilattialla yömyöhään saakka ja nauttivat menosta.Kaikki postauksen kuvat: Hannu Rainamo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti