maanantai 14. lokakuuta 2013

Haaste: 7 kuvaa kesästä

Sain Projekti Verkarannan JuttaEmilialta kesäisen haasteen. Tämä haaste on kiertänyt blogista toiseen jo jonkin aikaa, ja olenkin jo ehtinyt ihastella kesätunnelmia muiden blogeista. Nyt onkin sitten minun vuoroni. Tarkoituksena siis koota 7 kuvaa viime kesältä ja kuvailla näistä jokaista yhdellä sanalla. Yhdellä sanalla? Kamalan vaikeaa. Tekisi mieli taas vähän joustaa säännöistä, mutta yritetään. Tässä minun kesäkuvia toukokuulta elokuulle kronologisessa järjestyksessä

(Laatu on pääosin vanhaa kunnon iPhonetasoa, että jos jonkinlaista kehitystä kuvissa on viimeaikoina ollut havaittavissa, niin näistä kuvatallenteista sitä on kyllä turha etsiä, paitsi toki viimeisen kuvan osalta, joka on hääkuvaajamme Hannu Rainamon ottama.)

/juhla/

/teillä/

/vesillä/
/kahdestaan/
 
/kotona/
 /herkutellen/
/jännittäen/
Kuva: Hannu Rainamo

Oi tule pian uusi kesä valon, lämmön ja ihanien muistojen kera. Ei vaan, pieni muisteloiden hetki menneeseen kesään riittänee tällä kertaa. Nyt on aika nauttia kynttilöistä, kodin tunnelmasta, ensilumen odotuksesta ja lähestyvästä pikkujoulukaudesta. Kiitän saadusta haasteesta ja toivon seuraavien  blogien palaavan vielä kesäkuviensa pariin:


5 kommenttia:

 1. Ihania paloja kesältä, joita oli kiva katsella näin harmaana aamuna kahvikupposen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, Kesäkuvat piristävät kummasti viileinä syyspäivinä. :)

   Poista
 2. Kauniita kesäisiä kuvia! Sain saman haasteen ja oli ihana muistella kesää :)

  VastaaPoista