torstai 31. lokakuuta 2013

Inspiration Blog Awards

Sellaista vaan, että Indiedays hakee vuoden inspiroivimpia blogeja seuraavista kategorioista: muoti, kauneus, lifestyle, sisustus ja ruoka. Ehkäpä jo arvaattekin, että myös minun blogini on mukana sisustusblogi -kategoriassa. Hienoa olla ehdolla tällaisessa äänestyksessä, varsinkin kun samasta kategoriasta löytyy omia suosikkiblogejani.  


Koti ja sisustusjuttujahan tästä osoitteesta pääsääntöisesti löytyy. Toisaalta välillä mennään vähän aiheen vierestä ja altakin, joten toisaalta tätä voisi kuvata myös lifestyleblogiksi. Tulevaisuudesta sen verran, että sisustuksen lisäksi tahtotilanani olisi saada tänne enemmän leivontaan liittyviä postauksia. Tällä itsekurilla ei kärsi kuitenkaan kuumentaa uunia liian usein, nuo herkut kun valitettavasti menevät suoraan kylkiin. Ehkä täytyy opetella leipomaan muille.  

Alla olevassa kollaasissa muutamia otoksia tältä vuodelta kuvaamaan blogini sisältöä. Tästä linkistä taas voitte käydä äänestämässä omaa suosikkianne eri aihealueilta. Ehdolla on monia ihastuttavia blogeja jokaiselta aihealueelta. Ja toki vähän painostan, että mikäli tämä blogin tekele teitä inspiroi, niin käykäähän täppäämässä raksi Casa Volmarin kohdalle. Kiitos teille lukijoille, uusille ja vanhoille, olette se kuuluisa sokeri pullassani.           

8 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa! Onnea ehdokkuudesta! :)

  VastaaPoista
 2. Huippuhieno juttu tuo ehdokkuus! Käyn klikkaamassa... :)

  VastaaPoista
 3. Yksi suosikkikuviani tuo tuoli lehtien keskellä. Blogissamme olisikin sinulle sisustushaaste.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän kovasti tuosta ränsistyneestä tuolista otetusta kuvasta. Miten voikaan olla noin kauniin värisiä lehtiä. Sisustushaaste kuulostaa erittäin hyvältä, tulenpa heti kurkkimaan mistä on kyse. :)

   Poista
 4. Onnea ehdokkuudesta, ansaitsit sen!!! ja hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut! Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sinulle. :)

   Poista