maanantai 7. lokakuuta 2013

No ne pallovalot on täälläkin...


Viime talvena taisi löytyä ainakin muutama koti, jossa komeilivat mm. Pauli serkun pallovalot. Komeat olivat tunnelmavaloa hohkaavat palleroiset ja värivaihtoehtojakin löytyi ihan valinnan vaikeuteen saakka. Omaan kotiin en niitä innostunut kuitenkaan hankkimaan; ei niille oikein olisi ollut mitään hyvää paikkaa. Lopputalvesta sisko tuo kuitenkin sattumalta matkatuliaisena valkoset pallovalot. Kevättä vasten en niitä jättänyt näkyville, mutta tänään otin maanantai-illan ratoksi thaimaantuliaiset kaapista esiin ja niin se paikkakin vaan sitten löytyi.Siinä ne nyt roikkuu ruokapöydän vieressä. En jaksanut etsiä löytänyt miehen tarvikeboxista sopivaa koukkua, jonka varaan valosarjan olisi voinut ripustaa, joten katon rajassa oleva kajari antaa nyt tarvittavan tuen. Sanomistahan tuosta varmaan tulee, mutta ehtiihän sen koukun kiinnittää sitten myöhemminkin.

Joku hyvämuistinen ja tarkkasilmäinen saattaa huomata, että tuossa "ruokailutilassa" on muutenkin vähän tapahtunut sitten viime kuvien. Sen lisäksi, että pöytä on kääntynyt 90 astetta, vaihdoin päikseen makkarin ja alakerran olohuone/ruokailutilan verhot. Silkki lienee toimivampi makkarissa, kuin ruokapöydän vieressä, mutta värit natsaa paremmin näin päin, joten tällä muutoksella mennään. Verhojen sävyyn on muuten yritetty saada natsaamaan myös tuossa edellisessä postauksessa näkyneen taulun Moments - teksti.

Aika näyttää mihin näistä palloista on. Toivottavasti ne jaksavat valaista hämärää syys- ja talvikotia pitkään.

13 kommenttia:

 1. Valot sopii ihanasti juuri tuohon. Verhot on todella upeat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäkin pidän kovasti noista verhoista. Silkki on vaan näyttävä materiaali. :)

   Poista
 2. ihanat valot! tännekin tulee sellaset joku päivä tai no ei ihan samanlaiset, mutta valot kumminkin (kunhan löydän etsimäni) :) valoisia iltoja sinne siis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, siten vain etsimään omia pallovaloja. Nää tuntuu olevan niin suosittuja, että tarjontaakin varmasti riittää. :)

   Poista
 3. Ihanat valkoset pallot! just klikkailin ostoskoriin tuommoiset mustat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohta on siis tunnelmavaloa sielläkin. Mustat pallot kuulostaa kyllä hyvältä vaihtoehdolta. :)

   Poista
 4. Voi miten kauniit! Sopii hyvin tuohon kohtaan. Meilläkin on yhdet palloset olohuoneessa, nyt melkein houkuttaisi vielä kokovalkoiset tai kokomustat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä ne kieltämättä kivasti tuohon nurkkaan passaa. Mustatkin pallovalot kuulostaa kivalta. :)

   Poista
 5. Nehän sopivat tuohon kohtaan tosi hyvin :))

  VastaaPoista
 6. On meilläkin noita pallovaloja. Oli kuinka kliseiset tahansa, niin tykkään ja sehän on tärkeintä!

  -Paula

  VastaaPoista
 7. Näinpä, ei pitäisi välittää yhtään, vaikka "kaikilla" muillakin olis samanlaiset.

  VastaaPoista
 8. Instassa näinkin noita pallovaloja jo :) Kauniit, täytyy varmaan hakea omaan kotiinkin.

  VastaaPoista