keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Eläimellinen joulufiilistelyn avaus

Kun marraskuu on jo hyvässä vauhdissa, saa mielestäni alkaa jo vähän kääntää ajatuksia kohti tulevaa joulua. Jouluiset aiheet ovat käyneet kyllä mielessäni jo aiemmin, mutta lupasin itselleni, että sentään marraskuuhun on odoteltava. Nyt kun pimeä tulee hirmu aikaisin ja illat ovat muutenkin synkkiä ja sateisia, on itseään riemastutettava kaikilla mahdollisilla valoilla. Ainakin Jyväskylässä näkyy jo jonkun verran jouluvaloja kausivaloja, joten luultavasti meilläkin viritellään hillitty valosarja takapihan pihlajaan jo ihan lähipäivinä. Naapuri on omansa jo laittanut, joten huoletta mekin voidaan. ;)

Valotarkkailun lisäksi olen löytänyt itseni selailemasta verkkokauppojen joulutuotteita. Inspiraatiokuvia selatessa tulee jälleen se fiilis, että me tarvitaan kaikkea mahdollista jouluhärpäkettä ja ostoskoriin tekisi mieli klikkailla vaikka ja mitä. Asia on kuitenkin niin, että meidän taloudesta löytyy pari pahvilaatikollista joulukrääsää, ja kun kyseiset laatikot kaivelee varaston perukoilta vuoden jälkeen, tuntuu niiden sisältö uudelta ja ihmeelliseltä. Vaikka tarkoitus ei siis olekaan hankkia erityisesti mitään joulun sisustustuotteita, (muutamia pieniä juttuja, kuten koristetyynyä lukuunottamatta) ei se tarkoita ettenkö voisi silti vähän inspiroitua verkkokauppojen sivuilla. 

Keltää tuskin on jäänyt huomaamatta, että pinnalla ovat nyt erilaiset eläinaiheiset tekstiilit. Tämä ilmiö oli kyllä havaittavissa jo monia kuukausia sitten, mutta tuolloin ignoorasin lähes täysin kaikki hirvenpää- ja koirantassutyynyt. Ajattelin, että eläimet meidän sohvalla eivät ole minun juttuni. En tiedä johtuuko se lähestyvän joulun tuomasta fiiliksestä vai mistä, mutta viime päivinä porojen ja muiden eläimien kuvat tekstiilien pinnalla ovat olleet oikeastaan aika hellyyttäviä. Vielä pitää vähän makustella tätä trendiä, mutta ovathan nämä nyt varsin hauska yksityiskohta sisustuksessa. Vai mitä olet mieltä, voisiko sinun (joulu)kodista löytyä jotain tällaista?

 Kuva lainattu

 Kuva lainattu

Kollaasin kuvat lainattu 1, 2 ja 3

6 kommenttia:

 1. Justiinsa postailin vähän samasta aiheesta. :) Ajattelin itsekin aiemmin, että vaikka eläinrakas olen, ei nuo eläinkuosit oikein istuisi meidän kotiin. Ja nyt huomaan miettiväni miltä hevostyynyt näyttäisivät makkarissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, näin se on. Tarpeeksi paljon kun näkee kivoja sisustuskuvia, niin sitä alkaa itsekin lämpeämään joillekin trendeille. :)

   Poista
 2. Ihania, juuri näin kun tarpeeksi näkee alkaa pikku hiljaa miettimään omaankin kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Puoli vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan meille tällaisia, mutta näin se mieli muuttuu. ;)

   Poista
 3. Minä hurahdin eläinteemaan ihan täysin :D. Blogiinikin aiheesta kirjoittelin. Nuo porolakanat vielä houkuttelisivat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et taida olla ainoa, niin hellyyttäviä ja vuodenaikaan sopivia nuo kuvat ovat. :)

   Poista