tiistai 26. marraskuuta 2013

Hotellielämää


Pikaiset terveiset täältä Helsingin ytimestä, hotellihuoneen syvien ikkunalautojen ääreltä. Tämä viikko menee vähän erilaisella kotikadulla, mutta vaihteluhan piristää aina välillä. Tämä ilta on metsästetty pikkujoulu-asua tulevalle viikonlopulle ja eilen kävin testaamassa Alexiumin Elixian. Olipa vain sokkeloinen kuntosali näin ensikertalaiselle. Kovasti tuli omaa tuttua ja turvallista kotiElixiaa ikävä, mutta ehkä ensi kerta onnistuu jo paremmin. 

Järkkäri jäi tarkoituksella kotiin, sillä muissakin matkatavaroissa oli riittävästi roudaamista. Harmi sinänsä, tuolla kaduilla kun on niin kaunista kaikkine valoineen, että kovasti tekisi mieli räpsiä kuvia. Etenkin Stockmannin edustalla olevat kuuset kirjaimellisesti sädehtivät. Ei ihme, että joulufiilis meinaa noustaa uusiin sfääreihin. Ja hitsi vieköön, menin tänään löytämään Stockan alakerrasta jäätävän suklaatiskin ja se oli menoa tälle naiselle. Nyt jään nauttimaan hotellin palveluista ja muutamasta suklaakonvehdista sekä samalla potemaan pientä koti-ikävää. Palataan linjoille jälleen kotipuolesta. 

8 kommenttia:

 1. Oi! Sä olet Helsingissä! Ehkä joskus tavataan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikä ettei. :) Laitatko mulle vaikka viestiä sähköpostiin, niin voidaan sopia treffit mun seuraavalle visiitille. :)

   Poista
  2. Tai sitten pistät mulle viestiä, kun tiedät seuraavan visiitin ajankohdan ja katsotaan josko aikataulut osuisivat yhteen ja voitaisiin piipahtaa vaikka keskustassa kaffella? Voisi esimerkiksi käydä testaamassa juuri avatun Starbucksin :)

   Poista
 2. Ja käynyt ihan mun nurkilla! Mä oon lähellä Stockaa töissä ja joka päivä ohitan ne välkehtivät kuuset :) (ja aika usein muuten sen suklaatiskin lounasta etsiessäni...joten tiedän mistä puhut!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jaa, no samoilla nurkilla sitten pyöritään. Just eilen hain tosiaan "iltapalaa" ( siis muutakin kuin suklaata) siitä stockan herkusta. :)

   Poista
 3. Hei! Olipa kiva löytö tämä blogi. Jään notkumaan nurkkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Näissä nurkissa saa notkua, se on jopa toivottavaa. ;D

   Poista