keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Olkkaritunnelmia

Ennen kuin jatketaan Putiikkipäivän toiseen osioon, käydään kurkkaamassa meidän olkkarin nykytilaa. Kuten aiemmin täällä kerroin, on mielessä pyörinyt olohuoneen freesaus, sillä muutosta lähtien kyseinen tila on ollut jotenkin keskeneräinen. Valmista ei ole vieläkään, ja ei kai sisustus koskaan olekaan, mutta projekti on edennyt kohtuullisen hyvin. Tähän tilanteeseen on päästy jo jokunen viikko sitten, mutta jotenkin väliaikatilanteen esittely on vallan unohtunut. Onneksi tilanteen voi korjata nyt. 

Harmi vain, että vuodenaika on nyt varsin epäedullinen kotikuvausta varten. Kasista neljään -toimistotyöläinen ei näin arkisin kotiaan paljon luonnonvalossa näe. Täytyy oppia jatkossa hyödyntämään viikonloput paremmin ja mennä nyt näillä mitä on annettu.  Suunnitelman mukaisesti seinälle on hankittu tauluhylly ja kehyksiin on teetätetty hääpäivän kuvamuistoja. Moments -tekstin kuparista väriä on mallattu verhojen sävyyn. Vielä olisi tarkoitus löytää olohuoneen pöydälle samaa sävyä verhojen pariksi, vaikkapa tuikkukupin muodossa (vinkkejä kivoista yksilöistä otetaan vastaan)Vanha pöytä löysi Tori.fi:n kautta uuden omistajan heti ilmoituksenjättöpäivänä  ja uusi pöytä oli todella budjettiystävällinen valinta Jyskistä. Sohvatyynyt ovat vanhat tutut jo parvekkeelta ja pöydältä löytyy H&M:ltä puoleen hintaan löydetty huonetuoksu Orange Cinnamon. Edullisella updeittauskella on siis edetty tässä projektissa.

Tällaisella ilmeellä mennään meidän pikkuisessa olohuoneessa. Ajan kanssa fiksataan kuntoon myös portaiden alla oleva tv-tasohässäkkä, mutta se onkin sitten oma osionsa. Nyt hyvää loppuiltaa ja hei, muistakaahan käydä osallistumassa Casa Rustican lahjakorttiarvontaan, vielä tämä ilta aikaa. 

2 kommenttia:

  1. ihania juttuja! moments- taulu on kyllä kaunis!!! ja nuo hääkuvat! kyllä siellä osataan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Täytyy täydennellä tauluhyllyä sitten pikkuhiljaa, kun sopivia kuvia tulee vastaan.

      Poista