sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Enkelit joulukodissa

Hellurei vaan. Joulu on vietetty ja ainakin täällä ajatukset on suunnattu tiukasti kohti tammikuuta ja siellä odottavaa häämatkaa. En tiedä teistä muista, mutta ainakin minua vaivaa kohtalainen väsymys. Tiedä sitten johtuuko se tästä pimeydestä ja harmaudesta, viime päivien ruokavaliosta vai jostain muusta. Veikkaan vahvasti kahden ensimmäisen yhdistelmää. Ehkä tilanne helpottuu, kun toivottavasti pian saadaan lunta maahan tai viimeistään sitten, kun lähdemme miehen kanssa päivän tasaajan alapuolelle tankkaamaan d-vitamiinia. 

Vaikka joulu on ohi, palaan sen tunnelmiin vielä ihan pikkuisen tämän kuvan muodossa. 
Pyhät tuli vietettyä pääasiassa vanhempieni luona Etelä-Pohjanmaalla, joten omissa joulujärjestelyissä pääsin aika vähällä. Muovikuusikin odotti "havustakaan" varistamatta, kun tapaninpäivän iltana palasin kotiin. Jouluisin vanhempieni kodissa ihastuttavat sekä Aarikan puiset tonttukoristeet että nämä kuvassa kuvan puiset enkelit. Joka vuosi sarjaan ilmestyy uusi jäsen, joko puhtaan koristeen tai käyttöesineen, kuten leviteveitsen muodossa. Kaunista suomalaista muotoilua sanon minä ja hymyilen tyytyväisenä ajatellen omaa ensimmäistä lahjaksi saatua koristetonttua, joka pääsee piristämään meidän joulukotia sitten ensi vuonna.

4 kommenttia:

 1. Meikäläinen jatkaa täällä edelleen maalla pidennettyä joulua haalarissa pötkötellen. Kerrankin kun on tähän mahdollisuus kun ei ole töitä. Ihanaa kyllä kun on matka tiedossa, katseet todellakin alkaa olla vahvasti sinne päin suunnattu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun oot saanut rentoutua ja viettää joulua pitkään. Lähestyvän matkan odottaminen on kyllä ihan parasta. :)

   Poista
 2. Hei, ajattelin vinkata, että otin osaa kivaan matka-aiheiseen haasteeseesi! :) Se löytyy blogistani täältä; http://lililii.blogspot.fi/2013/12/matkahaaste.html

  Mukavaa vuodenvaihdetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Kiva kun tulit vinkkaamaan. Tulen ehdottomasti tsekkaamaan. :)

   Poista