perjantai 20. joulukuuta 2013

(melkein) punaista samettia







Joo tiedän,  taas leipomuksia, mutta kun jokunen päivä sitten mies täytti vuosia ja Me Naisten reseptiosiosta (numerosta 50) löytyi ohje jouluiseen Red Velvet kakkuun, niin munat ja jauhothan ne oli taas kaivettava esiin. Tähän kakkuun oli joulun kunniaksi lisätty vähän swistiä piparkakkumausteen, karpaloiden ja saksanpähkinöiden muodossa ja vaikka tässä minun leipomuksessa ei ollutkaan hienoja kerroksia ja täydellisen punaista väriä, palauttivat sen maut mieleen huhtikuisen lomapäivän Brooklynissä Monteleone Bakeryssä. Kakku sai sen verran kehuja, että päätin vaihtaa joulupöydän jälkkärin halosta punaiseen samettiin.

No mutta se tortuista, olenhan minä toki muutakin tehnyt. Alkuviikosta tuli hankittua loput joululahjat ja nyt edessä olisi vielä viimeisten paketointi. Tiistaina haettiin varastosta meidän viime vuonna ostettu muovikuusi ja tuunattiin se jouluasuun. Kun omassa lapsuudenkodissa on aina ollut aito kuusi, tuntui jälleen vähän hölmötä koota kolmessa palassa oleva muovinen tekopuu, josta ei tule edes tuoksua. Koska joulun pyhiä ei juurikaan omassa olohuoneessa kuitenkaan vietetä, niin fiilistellään tuota muovista nyt sitten näin etukäteen ja säästetään aidon kuusen aiheuttavat fibat siihen h-hetkeen. Eipä ole enää montaa yötä jouluun. :)

4 kommenttia:

  1. Voi että, näyttää niiiiiin hyvältä:P Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näyttää. :) Mukavaa alkanutta vuotta sinulle. :)

      Poista
  2. Herkulliselta näyttää juu... Kun ei ole Me Naiset esille, löytyisikö ohje jossain vaiheessa täältä bloginkin puolelta? :)

    Ihanaa ja rentouttavaa joulua Casa Volmariin ja sinne lähipiiriinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja herkullista se olikin. Täytyypä laitella reseptiä tänne muidenkin nähtäville, viimeistään sitten kun tämän vuoden joulun alkaa lähestymään. ;) Ei vaan, tottakai saat reseptin jo aikaisemminkin, jos haluat. :)

      Mukavaa alkanutta vuotta teidän koko perheelle.

      Poista