torstai 2. tammikuuta 2014

Blogimuisteloita vuodelta 2013 osa I

Vielä kerran oikein upeaa alkanutta vuotta 2014. Täällä ollaan arjen syrjässä kiinni ja samalla valmistaudutaan lähestyvään matkaan. Alkanut vuosi kutkuttelee kovasti, mutta palataanpa kuitenkin vielä kurkkaamaan miltä vuosi 2013 näytti täällä blogin puolella. Tässä katsaus tammi- kesäkuun välisiin blogitapahtumiin.

Tammikuussa kurkattiin työ-/vierashuoneeseen, johon saimme hankittua työpöydän. Innoissani hehkutin, kuinka läppärillä on nyt oma kiinteä paikkansa ja saan kirjoitella aivan omassa rauhassa. Siitä tuleekin mieleeni, että arvaatkaapa muuten, missä tällä hetkellä koneeni kanssa ole? No en ainakaan siellä työpöydän ääressä. Totta puhuen kone ei ole tainnut edes käydä koko yläkerrassa pariin kuukauteen. Jotenkin on kivempi kirjoitella täällä, missä sitä muutenkin kotona ollessa oleilee eli olohuone-ruokailutila-akselilla. Talvipakkasella suhteeni villalankaan ja puikkoihin lämpeni ja käsityökärpäsen puremana kertasin vähän silmukkaoppia ja pistin puikot heilumaan
Helmikuussa kaivattiin jo kovasti valoisampia iltoja ja sain kenkähyllyyn lisää ilmettä, kun sinne tilatut lasit laitettiin paikoilleen. 

Blogin "asiaosuuteen" kuului pohdinta liiallisesta tavaramäärästä. Hömppää taas tarjoiltiin, kun yhdessä kaason kanssa häähuumassa vietimme prinsessapäivää hääpukuliikkeissä kierrellen. Kaasoparka sai tosin toimia vain helmankannattelijana ja minä keimailin peilin edessä, mutta ehkäpä osat ovat joku päivä toisinpäin. 
 


Maaliskuussa esittelin meidän köökkiä ja saimmepa myös viimein hankittua peilin vierasvessaan. Toisaalta taas Naistenpäivän kunniaksi unohdettiin sisustukset ja kaikki "ihkuttelut" ja paasauksen muodossa pohdittiin, mistä naistenpäivässä alunalkaen olikaan kyse.

Ylpeänä myös esittelin talven ainoaa käsityötäni, eli sitä samaista koristetyynyn päällistä, jota aloin kovalla tohinalla puikottelemaan tammikuussa. Ranskalaiset maut veivät mennessään ja näistä hyppysistä valmistuivat ensimmäiset kohokkaat.
    

Maaliskuun lopussa niitä auringonsäteitä sitten tarjoiltiin ja tämä rouva (silloinen neiti), kävi pääsiäisen innoittamana ostamassa kevään ensimmäiset keltaiset tulppaanit.

Huhtikuussa paljastettiin, miten pitkään meillä pidettiin niitä edellä mainittuja leikkokukkia maljakossa, kun näitte Naked Truth of Our Home -haasteessa vähemmän mairittelevia kuvia näistä nurkista. Ilolla esittelin myös ostamani suloisen kastelukannun, jonka nimi oli Pullukka ja jaon haasteen muodossa omia elämänohjeita.
Yleisön pyynnöstä vierasvessaankin kurkistettiin vähän tarkemmin ja lämpenevät päivät saivat minut pohtimaan ihan tosissaan retuperälle jääneen parvekkeen tilannetta.
       


Huhtikuu päätettiin tutulla kaavalla vappuaaton juhlallisuuksiin.  Toukokuussa fiilisteltiin huhtikuun lopussa tehtyä matkaa New Yorkiin

Samalla myös hääkiireet alkoivat jo painaa, mutta onneksi kutsurumba saatiin päätökseen ja rusettikuoret postiin. Toukokuun lopussa nautittiin lämmöstä ja valosta mm. Bon Jovin keikalla.


Kesäkuu alkoi vierailulla ystävän luona Vaasassa ja juhannus vietettiin rauhallisesti mökillä lämmöstä nauttien. Kesäkuun loppuun mennessä parveke alkoi olla jo kunnossa ja siellä otettiin ilo irti lämpimistä kesäpäivistä.


6 kommenttia:

 1. Mukavannäköinen katsaus. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta myös sinne. :)

   Poista
 2. Ihania muistoja ja kuvia! Jotenkin tuli kesää vähän ikävä… :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö mulle tuli aivan sama fiilis! Kesäkuvia oli jotenkin paljon kivempi katsellakin. :)

   Poista
 3. Ihania muistoja. Moni juttu näistä oli jäänyt itsellenikin mieleen :) Oikein ihanaa alkanutta vuotta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Mukavaa alkanutta vuonna sinullekin. :)

   Poista