lauantai 4. tammikuuta 2014

Blogimuisteloita vuodelta 2013 osa II

Edelliseen postaukseen  viitaten jatketaanpa vielä viime vuoden kertausta loppuvuoden osalta. Oli mukava käydä läpi alkuvuoden postaukset ja niitä analysoidessa vierähtikin jokunen tovi. Tänään kokosin highlightit  jälkimmäiseltä vuosipuoliskolta ja oli varsin palkitsevaa nähdä pieniä kehityksen askeleita omassa blogitekemisessä.

Heinäkuun alussa toivuttiin polttariviikonlopusta ja jännitettiin lähestyviä häitä. Askaretelutalkoot olivat tuolloin kuumimmillaan ja mm. korillinväristä silkkipaperia tuli metsästettyä kissojen ja koirien kanssa. Morsiamena olo oli aivan ihanaa aikaa, mutta täytyy myöntää, että kyllä on helppoa kun ei tarvitse enää strassata järjestelyistä ja päivän onnistumisesta.Auringon paistaessa parvekkeella oli tuskastuttavan kuuma, mutta heti vähän pilvisempänä päivänä sinne oli mukava vetäytyä oleskelemaan. Nimipäiväni kunniaksi kokeilin tehdä tuulihattuja suklaan kera ja niitä maisteltiin sitten sateisena kesäpäivänä lasitetun parvekkeen suojissa. Loppukuusta fiilisteltiin myös alkavaa kesälomaa.Sisustuspuolella tapahtui sen verran, että eteiseen hankittiin pitkään ostoslistalla keikkunut tuoli, ja vanha rottinkirahi sai väistyä muualle. Heinäkuu sai loistavan päätöksen minun blogihistorian siihen mennessä tärkeimmän tapahtuman, eli Indiedays Inspirationin jäseneksi liittymisen, myötä.

Elokuussa oltiin taas parvekkeella, tällä kertaa lettukestien merkeissä ja takapihan punaviinimarjapensaasta löytyi sopivan kirpakoita marjoja lettujen kyytipojaksi. Alkukuusta käytiin pikaisella ostosreissulla Tallinnassa. Oli muuten minun ensimmäinen kerta etälänaapurissa. Elokuussa kurkattiin myös vähän Hyvinkään asuntomessujen kuvasaldoon


     Elokuun ja koko vuoden kohokohtana jäi kiistatta mieleen 17. päivä, jolloin sanoimme mieheni kanssa toisillemme tahdon.  Päivä oli aivan upea ja siitä riittää muisteltavaa vielä pitkään. Vihkimisen aikaan alkanut kaatosadekin onneksi hellitti välillä.

Hääpäivän kuvat: Hannu Rainamo


Kesälomani viimeisellä viikolla heti häiden jälkeen, suuntasimme minihäämatkalle Amsterdamiin. Vapaamielinen kaupunki hurmasi lukuisilla kanavillaan, vinoilla taloillaan ja kapeilla kaduillaan. Loman jälkeen olikin sitten kiva palata arkeen, rouvana.


Syyskuussa blogini täytti vuoden ja sen kunniaksi blogissani käynnistetiin ensimmäinen arvonta. Syksy teki tehtävänsä ja innostuin taas enemmän kodin sisustuspuolesta. Olin tyytymätön etenkin olohuoneeseen ja keskityin pohtimaan miten sen ilmettä voisi parantaa.


Syyskuussa meille tarjottiin omenoita vähän joka suunnalta ja ilolla otimme ne vastaan. Koska emme millään olisi ehtineet popsimaan niitä tuoreeltaan, säilöimme niitä eri useammilla eri tavoilla. Vieläkin on mukava heittää aamulla kaurapuuron sekaan sulamaan jäisiä omenalohkoja ja ripotella päälle kanelia.

Lokakuussa pistettiinkin liikkeelle Minun Matkakartta –haaste, josta olen saanut ihan mukavasti linkkejä takaisin ja käynyt kasvattamassa omaa matkakuumetta.
Olohuoneen facelift edistyi hieman uusien kehysten ja teetettyjen valokuvien myötä. Virittelin myös tuliaisiksi saadut pallovalot piristämään pimeneviä iltoja. Keittiön puolella taas testattiin jäätelöllä täytettyjä suklaakeksejä onnistuinen tuloksin.


Lokakuun loppupuolella pohdin omaa postaustahtia sekä blogiin käytettyä aikaa ja kuukausi päätettiin laminaattilattian puolustuspuheeseen.Marraskuussa nautittiin kynttilänvalosta ja arvottiin yhteistyössä Casa Rustican kanssa lahjakortti sisustusverkkokauppaan. Lähestyvä joulu houkutteli rakennuspuuhiin ja ryhdyimme yhdessä R:n kanssa talotalkoisiin tehden elämäni ensimmäisen piparkakkutalon.

Marraskuussa kurkattiin vähän enemmän myös uudistuneeseen olohuoneeseen, jonne olimme tauluhyllyn ja kehysten lisäksi hankkineet myös uuden sohvapöydän. Lisäksi mm. kesäiseltä parvekkelta tutut Annon raitatyynyt siirtyivät talvehtimaan olohuoneen puolelle.


Marraskuun kohokohta oli ehdottomasti Keski-Suomen sisustusbloggaajien Putiikkipäivä, joka vierähti yhdessä kymmenen muun neitosen kanssa. Hyvää ruokaa, ihania putiikkeja ystävällisellä vastaanotolla ja kerrassaan loistavaa seuraa. Onnistuneen Putiikkipäivän johdosta suunnitteilla on kaikkea kivaa myös tälle vuodelle. En meinaa malttaa odottaa!Joulukuun ensimmäisenä päivänä olin jo kärppänä paperitähtien kanssa koristelemassa kotia. Lisäksi olin tyytyväinen, kun H&M:lle oli saatu lisää kuparinvärisiä kynttilänjalkoja. 

 Joulufiilis sai minut myös kokeilemaan jouluhalkoa ja jouluista Red Velvet kakkua. Muutenkin koko joulukuu oli täällä blogin puolella aika pöperöpainotteinen.


Vuosi 2013 taputeltiin tyytyväisin mielin pakettiin joulun vietolla ja uuden vuoden aaton juhlallisuuksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti