torstai 9. tammikuuta 2014

Tulossa tuplana; Marimekon tasaraitapussilakanat

Viime päivinä blogit ovat täyttyneet toivelistoista, joihin on kasattu sisustushaaveita kuluvalle vuodelle. Olen mielessäni miettinyt omia toivehankintoja tälle vuodelle, mutta äkkiseltään mieleeni ei ole tullut mitään. Toki tv-tasona toimii edelleenkin väliaikaisratkaisu ja varsinaiset yöpöydätkin on hankkimatta, mutta listaksi asti niistä ei ole ollut. Syynä on varmaan se, että ainakin yöpöytien osalta en edes tiedä mitä haluan, mutta avoimin silmin mennään ja kivat yksilöt osavat vielä varmasti kohdalle.

Mutta se yöpöydistä, muistatteko kuvassa olevat Marimekon tasaraitapussilakanat. Ne samat, joiden perään haikailin viime syksynä  täällä. Harmikseni tätä mallia ei kuitenkaan ole ollut tarjolla tuplana. Tänään sain kuitenkin ilouutisia Tuurin Marimekko -shopista; trikoista tasaraitapussilakanaa tulee ensi syksyn mallistoon tuplana! Aijai, kyllä kannatti kitistä. 

Valikoimiin tulevat seuraavat väriyhdistelmät; mustavalkoinen, punavalkoinen sekä harmaa-valkoinen. Onneksi en aikoinaan löytänyt korvaavaa pussilakanasettiä näille ihanuuksille, vaan liinavaatekaapissa on edelleen uuden tuplapussilakanan mentävä kolo. Tällainen pussilakanasetti voisi siis hyvinkin olla sisustushaaveeni tälle vuodelle. Eihän tässä nyt missään nimessä syksyä vielä edes ajatella, mutta kiva tietää, että silloin voin pedata sängyn näillä raidoilla ja ne passaavat meidän tuplapeittoon. 

                                      Kuvat lainattu: Marimekko

2 kommenttia:

  1. Oijoi, nyt vihdoin saat ne ihanuudet! Kivaa :)

    VastaaPoista
  2. kiva kun löysit!! :) noi on kyllä aika ihanat!

    VastaaPoista