perjantai 7. helmikuuta 2014

Koukussa

Arjessa mennään ja lujaa. Työviikkoa on jatkanut vielä opiskelurupeama, joka taputellaan tämän kuun osalta pakettiin huomenna. Kovin kummoisissa perjantai - jesnytalkaavapaat - fiiliksissä täällä ei siis toistaiseksi olla, sillä huomennakin on noustava herätyskellon tahdittamana syventämään osaamista. Onneksi huomiselle on luvassa myös oletettavasti kepeämpää meininkiä kera ihanaisten blogitytsyjen ja siihen liittyykin tämä käsityötekele virkkuukoukkuineen.


Minulla ei ole ollutkaan käsityöprojektia sitten viime talven, jolloin puikottelin meille koristetyynynpäällisen. Nyt, huomisesta johtuen, olen kehittänyt itselleni sellaisen. Ajattelin laittaa työtä vähän alulle jo täällä kotona ja kaivaa muistin syövereistä (lue: googlesta) silmukkatekniikat, jotta olisin sitten huomenna täydessä terässä. Vaikkei siltä vielä ehkä näytä, niin tässä työssä on logiikka ja kyllä, tästä olisi kaiken lisäksi tarkoitus tulla jotain käyttökelpoista. Jos onnistun, tulen taatusti ylpeilemään aikaansaannoksellani myös tähän foorumiin. 

Täytyy muuten sanoa, että varsin koukuttavaa puuhaa tämä virkkaaminen, millään ei malttaisi lopettaa, vaikka huomisellekin pitäisi jotain jättää. Minä toivottelen mukavaa perjantai-illan jatkoa ja ehkä pyöräytän vielä muutaman silmukan. 

1 kommentti:

  1. Apua, en ole muistanut etsiä virkkuukoukkuani! No, ehkä pärjään ilmankin;)

    VastaaPoista