lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantai-inspis

Olenpa tainnut joskus jo mainitakin, että erilaiset asuntosivustot kuuluvat minun suosikkeihini. Suomen tutuimmat välityssivut tulee vilkaistua, jos ei nyt ihan päivittäin, niin ainakin useamman kerran viikossa. Vaikkei uusi koti olisikaan juuri sillä hetkellä ajankohtainen asia, on kiva selata oman kotikaupungin tarjontaa ja pysyä kärryillä hintatasosta ja millä alueilla on enemmän vaihtuvuutta. Joskus on toki kiva laajentaa hakua koskemaan koko Suomea ja selailla läpi ne hintavimmat kohteet. Sen lisäksi, että haaveilu on sallittua, saa oman tulotason ulottumattomissa olevista kohteista kuitenkin hyviä vinkkejä niin arkkintehtonisista kuin sisustuksellisistakin ratkaisuista.

Sitten on vielä toki kaikki lukuisat ulkomaalaiset sivustot, joilla voisi viettää aikaa tolkuttoman kauan. Ruotsalaisen Alvhem Mäklerin tietävät monet, eikä ihme, niin ihania kaupunki koteja sivusto pitää sisällään. Rehellisesti sanottuna itse sain kuitenkin joku aika sitten lievän yliannostuksen kyseisestä sivustosta, sillä tuntui, että kohteet olivat vain toisintoa edellisistä. Onneksi päätin taas pitkästä aikaa palata katsomaan Alvhemin kuulumiset, sillä toisintoa tai ei, törmäsin siellä tähän upeaan citykaksioon. Vaikka haaveet ovat toki enimmäkseen siinä omakotitalounelmassa, niin joskus tekisi mieli pyörtää puheensa ja tehdä koti tällaiseen kaupungin sykkeessä olevaan huoneistoon.  Tässä teille siis lauantain kunniaksi inspiskuvia suoraan Vasastadenista. 
Kuvat lainattu: Alvhem

4 kommenttia:

 1. Täälläkin voisin viettää vaikka kuinka paljon aikaa erilaisilla asuntosivuilla!! Ja haaveilla kaikesta ihanasta :) Kyllä siinä vaan mieli lepää, kun näkee kauniin asunnon! Mukavaa ja lumista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja muutenkin kiva pysyä ajantasalla tarjonnasta. :)

   Poista
 2. Tää asunto on niin upea, ettei enää näytä edes todelliselta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mun suosikkeja on tuo kattoterassi, portaat ja olohuoneen ikkuna. :)

   Poista