lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä

Vaikka häistämme on kulunut "jo" kahdeksan kuukautta, tupsahtelee meille vielä kivoja yllätyksiä häävierailta. Kaasot ja bestmanit kun ovat järjästäneet niin, että osa vieraista on saanut tehtäväkseen muistaa meitä jollain tavalla tämän ns. kuherrusvuoden aikana. Täytyy kyllä myöntää, että en edes muista mitä kaikkea meille on luvattu, paitsi jätskiöverit joulukuussa ja iloinen joulutervehdys kesäkuussa (vierekkäin istuvat ystäväni sekoittivat vahingossa(?) korttinsa ja sen johdosta kuukaudet ja tehtävät taisivat kääntyä joulu- ja kesäkuun osalta vähän hassusti). Vaan eipä haitannut, meillä muilla ainakin oli hauskaa.

Joka tapauksessa, huhtikuussa eräällä pariskunnalla oli tehtävänä kasvattaa meille pääsiäiseksi rairuohot. Eilen he sitten tulivat kahvittelemaan tuoden mukana nätin ruoholautasen tipuineen, pupuineen ja muutaman suklaamunan kera. Oli kyllä ihana yllätys, sillä en yhtään muistanut, että tällaista oli meille luvattu. Näillä fiiliksillä on hyvä jatkaa pääsiäisen viettoa. Tämä tipu suuntaakin tänään pikavisiitille kotikonnuille Pohjanmaalle katsomaan trulleja ja pääsiäiskokkoja. Vähän erilaista perinnettä kuin Keski-Suomessa. Hyvää pääsiäisen jatkoa kaikille! 

10 kommenttia:

 1. heh, tulipas siitä oikeastaan hauska kun meni kortit sekaisin :) Me järjestettiin ystävämme häihin myös tuon ohjelman ja siitä on tullut oikein mieluisa kun joka kuukausi joku muistaa hääparia :)
  Oikein hyvää pääsiäistä sinne!

  - Moona
  allmytruecolors.blogspot.fi
  ps. blogissani on hiustuotteiden arvontaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo korttien sekoittuminen on kyllä jäänyt päällimmäisenä mieleen siitä ohjelmanumerosta ja jaksaa vieläkin naurattaa. :)
   Kävin koittamassa onneani arvonnassa. :)

   Poista
 2. Meillä oli myös tuollainen aikoinaan omissa häissä. Eihän sitä itse muistanut jälkeenpäin kenen vuoro oli muistaa ja millä tavoin. Olipa kivoja yllätyksiä pitkin vuotta <3 Just pari päivää sitten siivosin kaappia ja löysin tätini tekemän runon meidän häistä/ lahjasta minkä antoi meille oman kuukauden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu parastahan tässä on, että ei itse todellakaan muista kuka tekee ja mitä, joten mieluisia yllätyksiä on tullut. Tuo runo kuulostaa todella ihanalta muistolta. :)

   Poista
 3. Kivoja juttuja ja ihania yllätyksiä!! :)

  VastaaPoista
 4. Ihana idea tuo hääjuttu. Varsinkin jos kaikki sitten muistavat omat ns. tehtävänsä. Pienestä jutusta tulee iloinen mieli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lautasellinen rairuohoa ilahduttaa yllättävän paljon, kun sen on joku vartavasten sinulle kasvattanut. :)

   Poista
 5. Voi, miten hauskoja idiksiä häitä suunnitteleville! Me ei siis olla menossa, mutta... :) Sitä paitsi itse ilahtuisin kovasti valmiista pääsiäisruohosta, sillä en ole koskaan saanut sitä onnistumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...mutta hyvä kerätä kaikki vinkit talteen. ;) On niitä epäonnistuneita pääsiäisruohokokemuksia täälläkin. :D

   Poista