sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sisustetaanko välillä?

Keväisin tekee mieli aina mieli laittaa kotia vähän uuteen uskoon. Raikastaa värejä ja no, saada kotiin ylipäätänsä keväisempi fiilis. Minun täytyy tunnustaa, että tässä huushollissa ei ole viime viikkoina hirveästi sisusteltu, joten sitä suuremmalla syyllä nyt oli aika skarpata. 


Mahdollisuus tähän kauan kaivattuun makuuhuoneen faceliftiin tuli kuin tilauksesta. Löysin nimittäin vihdoin ja viimein sen pitkään kaipaamani valkoisen pehmustetun sängynpäädyn, edullisesti. 180 cm leveä keinonahkainen pääty lähti tilaukseen samantien ja jokin aika sitten se saapui perille. Makkari sai heti uutta ilmettä ja kokonaisuus näyttää viimeistellymmältä sängynpäädyn myötä. Ja jes, enää vain harmaan ja valkoisen sävyjä, sillä myös vanhat ruskeat rottinkirahit, jotka siis ehtivät toimimaan väliaikaisina yöpöytinä lähes parin vuoden ajan, saivat kyytiä. Tai no kyytiä ja kyytiä, oikeasti ne siirtyivät vain viereiseen huoneeseen odottamaan jatkokäyttöä jossain muussa tehtävässä. Noin vuoden vanhat Ikean Malm- yöpöydät muuttivat meille tarpeettomina ystäväperheen makkarista. Ihan peruspöydäthän nuo Malmit ovat, mutta passaavat hyvin meille, onhan makkarissa jo ennestään saman sarjan lipastokin. 

Voin sanoa olevani tyytyväinen tähän muutokseen. Kovin paljoa ei euroja tarvinnut tuhlata, mutta kokonaisuus raikastui kertaheitolla ja nyt makkari alkaa näyttämään siltä, kuin näissä puitteissa on toiveena ollut. Nyt mietityttää vain, pitäisikö yöpöydille hankkia valaisimet ja ennen kaikkea, millaiset?     

18 kommenttia:

 1. Oijoi, pääty löytyi! Ihana! Mistä se on? Täälläkin tuo päätyprojekti vähän venähtänyt, mutta nyt olis jo piirroshahmotelmat valmiina ja materiaalit päätetty. Enää tarviis sen ajan toteuttamiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyse on Stockholm Furnituren Barcelona -sängynpäädystä. Se oli jokin aika siten Group on -sivustolla tarjouksessa lähes puoleen hintaan, joten minähän pistin samantien tilaten. :)

   Itsekin jo aiemmin harkitsin tekeväni päädyn itse, mutta olen niin kärsimätön, että lopputulos olisi varmaan ollut aika kehno. Onneksi netissä on tosi hyviä ohjeita noihin päätyihin, niin käsistään kätevämmät voi tosiaan säästää sievoisen summan tekemällä sen itse. :)

   Poista
 2. Ihana tapetti teillä makkarissa! :) Mistä olette sen hankkineet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tapetti on ostettu Jyväskylän Orolta. En valitettavasti löytänyt arkistoistani tapetin tarkempia tietoja. Kävin vilkaisemassa eilen Orolla, mutta ainakaan valmiina rullatavarana tuota tepettia ei siellä enää näkynyt.

   Poista
 3. Sängynpäädyllä saa kyllä koko huoneen ilmeen muuttumaan kerralla. Täällä olen edelleenkin omastani erittäin onnellinen. Kiva, että tekin löysitte päädyn. Kaunis on joten odottelu kannatti :) Mukavaa alkanutta viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikutta todella paljon yleisilmeeseen. Onneksi odotus on nyt palkittu. Hyvää alkanutta viikkoa sinnekin. :)

   Poista
 4. Kaunis pääty! Itse haaveilen makuuhuoneen pintaremontista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toivottavasti pääset pian toteuttamaan haavettasi. :)

   Poista
 5. Sopii mainiosti ja näyttää hyvältä! :)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen sängynpääty! Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree. :) Kivaa viikkoa sinnekin.

   Poista
 7. Upeaa! Kaunis kokonaisuus. <3 Sängynpääty tekee kyllä paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla. Ei ollut turha hankinta ollenkaan. :)

   Poista
 8. Löysin blogisi toisen blogin kautta ja vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta :) Persoonallinen makkari <3 Käy tsekkaamassa mun uus blogi jonnadreaming.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, vaikka hiljaiseloa olenkin viime aikoina blogin suhteen elänyt. :)

   Poista
 9. Moikka! Upea tämä sängynpääty, olen suunnitellut tilata samaa päätyä, niin olisinkin kysynyt, niin onko teidän sänkynne myös 160 cm levee, ja otitteko sen 180 cm leveen päädyn? Kiitos paljon vastauksesta :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Ollaan oltu tyytyväisiä tuohon päätyyn ja se tekee kyllä paljon makkarin yleisilmeelle. Meidän sänky on ihan standardi 160 cm leveä ja pääty on tosiaan 180 cm. Jahkailin tuon ja 160 cm välillä, mutta onneksi päädyin tuohon leveämpään. :)

   Poista