torstai 15. toukokuuta 2014

Ehkäpä ripaus väriä elämään?

Lämpimät kiitokset kaikille edellisen postauksen onnitteluista. Joku jo kommentoikin, ettei malta odottaa kuvia lastenhuoneesta. Itse en taas malttaisi odottaa, että pääsisin kunnolla järjestelemään huonetta uuteen uskoon. Olen kuitenkin tietoisesti päättänyt, että huonetta aletaan sisustamaan tulokkaalle vasta kesällä. En tiedä miksi, mutta pelkään, että jos laitamme ja hankimme kaiken valmiiksi liian aikaisin, menee jokin pahasti pieleen. Ei kovin järkiperäistä ajattelua, mutta minkäs sitä "taikauskolleen" voi. Tämä on varmaan taas niitä asioista, että kellään ei ole oikeaa vastausta siihen, millä viikoilla on oikea aika alkaa valmistelemaan kotia uutta perheenjäsentä varten. 

Suunnitelmia voi kuitenkin jo tehdä   ja tarpeen onkin pohtia muutamille kalusteille uutta sijoituspaikkaa ja ennen kaikkea raivata turhat roinat pois tilaa viemästä. Johonkinhan ne pienen pienet potkupuvut on viikattava. En oikein pidä siitä että värejä luokittellaan sukupuolen mukaan, mutta täytyy myöntää, että kun emme ainakaan vielä tiedä, onko pieni tulokas tyttö vai poika, on huoneen sisustusta värimaailmoineen vielä yllättävän haastava hahmottaa. Sanottakoon toki heti alkuunsa, että huonetta ei missään nimessä ole tarkoitus vuorata vaaleanpunaiseksi tai -siniseksi, mutta toki jossain määrin näitäkin värejä voi huoneesta löytyä. 

Joka tapauksessa huone nykyisellään on liian väritön, vai mitä olette mieltä? Veikkaan, että pieni ihmisen alku ei välttämättä erityisesti ilostu esimerkiksi näistä mustavalkoisista NY-aiheisista tauluista. Tuohon harmauteen pitää ehdottomasti saada iloisuutta ja suloisuutta. Sellaista tunnelmaa, mihin pienen tytön tai pojan on helppo kotiutua. Nyt vain ideoita keräämään.

2 kommenttia:

  1. Samanlaista taikauskoa täälläkin, lastenhuone laitettiin kuntoon viime metreillä. Onnea odotukseen! T uusi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten ole ainut. Kiitos ja kiva, kun olet löytänyt tänne. :)

      Poista