maanantai 30. kesäkuuta 2014

Maailmanpylväällä

Hyvää kesäkuun viimeistä. Ulkona näyttää niin harmaalta ja synkältä, ettei tee heikkoakaan läväyttää tähän väliin kevättalvella räpsittyä kuvasarjaa Jyväskylän asuntomessujen kerrostalokohteesta. Vaikka silloin olikin pakkasta, ilahduttivat meitä sentään auringonsäteet. 

Muistanette, että kuukausi sitten vierailimme lähes kahdenkymmenen hengen naisporukalla Jyväskylän asuntomessualueella Äijälänrannassa ja siitä kirjoittelenkin jo täällä ja täällä. Vierailimme myös messualueen ainoassa kerrostalokohteessa; Asunto Oy Jyväskylän Maailmanpylväässä. Valitettavasti emme päässeet kohteen varsinaisiin messuasuntoihin, mutta kävimme katsastamassa maisemia kohteen esittelyasunnoista, jotka on siis sisustettu myyntiesittelyjä varten. Itse olin päässyt vierailemaan tässä kohteessa jo aiemmin ja tarjoilenkin tässä nyt keväisenä pakkaspäivänä napattuja kuvia kohteen isommasta esittelyasunnosta. 

Kyseessä siis 85 m2 kolmio, josta päällimmäisenä mieleen jäi huoneiston levyinen Profinin liukulasiseinä, ja sen takana odottava reilun kokoinen parveke järvi- ja kaupunkimaiseman yhdistelmällä. Kerrostaloasumista parhaimmillaan. Tämän esittelyhuoneiston on sisustanut Hanne-Maria Hautala. 13-kerroksisessa Maailmanpylväässä esitellään kaikkiaan viittä eri messukohdetta (kohteet 39-43). Perinteisesti omakotitalot ovat olleet ne messujen kiinnostavimmat kohteet, mutta voin lämpimästi suositella vierailua myös näissä Maailmanpylvään kohteissa. Messuasunnot on täynnä ihastuttuvia yksityiskohtia ja ne herättävät varmasti tunteita. Ehkäpä haluaisitte jo näin ennakkoon päästä vähän tirkistelemään näihin asuntoihin? 

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä huippu hienolta :-) tuollaisessa kerrostalossa ei olisi lainkaan paha asua :-) ihanan avara ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lasiliukuovet ovat niin luksusta. :)

   Poista
 2. Näyttää kivalta, mutta tämä ei siis ollut messuasunnosta? Niihin olisi kiva päästä kurkkaamaan. :) t. Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, tämä on ns. tavallinen mallihuoneisto, ei liity messuihin. :)

   Poista