maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ensimmäisen kesälomaviikon puhelinräpsyt

Täällä olisi ensimmäinen kesälomaviikko takana. Lomasäät ovat kyllä suosineet ja viikko on kulunut kuin siivillä. Onneksi vielä kolme jäljellä. Valitettavasti miehen kesälomat eivät osuneet tällä kertaa samoille viikoille minun kanssa, joten yhteiset pidemmät kesälomareissut on täytynyt siirtää hamaan tulevaisuuteen. Haaveissa olisi ollut käydä Keski-Euroopassa, vielä kun päästään kahdestaan tuosta noin vaan lähtemään. Onneksi tästä läheltäkin löytyy kuitenkin kohteita, joihin voi tehdä pikavisiittejä.  Viime viikolla piipahdettiin pikaisesti Tukholmassa. Viime kerrasta olisikin jo lähes neljä vuotta aikaa, joten johan se olikin taas aika verestellä ruotsinkielentaitoja. Tarkoituksena oli vain nauttia aurinkoisesta kesäsäästä Tukholman kaduilla ja hieman shoppailla. Ja näin me myös toimittiin. Järkkärin jätin pienen jahkailun jälkeen tarkoituksella kotiin, itsessäänkin kun  on tällä hetkellä jo riittämiin kannettavaa. Tallentuuhan ne kuvamuistot kätevästi myös puhelimeen. 


Alennusmyynnit olivat parhaimmillaan ja mm. Filippa K:lta olisi löytynyt vaikka mitä kivaa. Tämän kasvavan vatsan kanssa tuo vaatteiden ostaminen itselle on kuitenkin käynyt hieman haastavaksi puuhaksi. Eniten kiinnosti siis sisustus- sekä lastenvaatekaupat. Vanhasta kaupungista löytyi sattumalta ihana putiikki, jota kutsun pallolamppukaupaksi. Virallinen nimi taitaa kuitenkin olla Affären. Putiikissa oli muutakin kivaa myytävää, erityisesti upeita valaisimia, mutta minun huomioni vei loistava valopallojen värivalikoima. Arvata saattaa, että täältä lähti mukaan jotain vauvanhuoneeseen. 

8 kommenttia:

 1. Ihana pallokauppa! Mukavaa lomaa! <3

  VastaaPoista
 2. Tuli muuten nälkä tuosta ensimmäisestä kuvasta :D Tukholma on aika pettämätön kesäviikonloppukohde :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ei voi kuin ihmetellä, miksei siellä tule käytyä useammmin. :)

   Poista
 3. Reissu Tukholmaan kuulostaa ainakin minusta jo vallan ulkomailta ;) Itse olen pääasiassa ajellut max 200km päähän ja olen ollut jo niistäkin innoissani. Mukavia kesälomapäiviä sinne!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu olihan se tosiaan ulkomaan reissu. Jotenkin vaan tuntuu, että jos määränpäähän ei mene lentäen, niin se ei ole ulkomailla. :) Kotimaanmatkailukin on kivaa. :)

   Poista
 4. Oooh mikä pallovalikoima!! Tuonne on päästävä!! :DD<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Ja värivaihtoehtoja oli vielä paljon lisää. Suosittelen tuota putiikkia lämpimästi. :)

   Poista