lauantai 19. heinäkuuta 2014

KotiterassillaEi niin pientä pihaa ja terassia, etteikö se ilahduttaisi kuumana kesäpäivänä. Kiva, kun on edes pieni maapläntti, jossa kuljeskella kastelukannun kanssa vastaleikatun nurmikon tuoksusta nauttien. Tulevaisuuden haaveissa siintää toki omakotitalo isolla (no okei, normaalikokoisella) pihalla ja huomaan usein puhuvani tyyliin "sitten kun meillä on se oikea piha ja isompi terassi, niin...". Kuitenkin tänään omalla pikkuruisella terassilla istuskellessa olo oli oikein tyytyväinen. 

Tällaisen olemattoman pihan antaa vallan helposti anteeksi, kun sen sijainti on oikea. Aamulla voi muutamassa minuutissa kävellä torille ostamaan mansikoita ja croissantin, päivällä voi kuulla satama-alueella tööttäilevien Päijänneristeilijöiden äänet ja esimerkiksi viime viikonloppuna iltamyöhään terassilla sai nauttia Suomipop -festareiden musiikillista antia. Ympäristö on vehreä ja rauhallinen, mutta silti tunnen olevani mukana kaupungin sykkeessä.

Nautitaan omista kesäkeitaistamme hyvine ja huonoine puolineen! 

2 kommenttia:

  1. Mielettömän ihana terassi. Kyllä pienikin "kesäpiha" ilahduttaa ja kun tapahtumat ja tarjonta on lähellä niin kyllä kannattaa nauttia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Samaa mieltä olen, pienikin kesäpiha ilahduttaa, onhan se sentään aina avoinna ja itseä varten. :)

      Poista