keskiviikko 13. elokuuta 2014

Vauvan huoneessa tapahtunutta

Meidän työ- /vierashuone on muuttunut sitten viime näkemän. Hitaasti ja pienin askelin siitä on tullut uuden tulokkaan oma huone. Valmista ei vielä ole, mutta paljoa ei enää puutu. Toisaalta ei tässä olla jäniksen selässä, sillä oletettavasti uuden asukkaan saapumiseen menee vielä parisen kuukautta. Hyvä siis jättää joitain viimeistelyjä viimeisille viikoille, sillä uskon, että tässä odotuksen huumassa ne tulevat varmasti menemään omasta mielestä aivan liian hitaasti.  
Meillä olisi miehen kanssa jo kova hinku päästä tapaamaan tuo pikkutirriäinen, jonka möngertelyä ja hikottelua olemme pinkeän vatsan ulkopuolelta innoissamme seuranneet. Vielä on kuitenkin maltettava. Onneksi vauvan huoneeseen tilatut printit ovat vielä kiinnittämättä seinälle, kiva pussilakanasetti ja matto hankkimatta (otan muuten mielelläni vastaan vinkkejä suloisista yksilöistä) ja osa pienen pienistä potkupuvuista pesemättä ja silittämättä. Ihan heti ei siis tarvitse alkaa uudestaan silittämään ja viikkailemaan sideharsoja. 
Sen sijaan pinnasänky on onnistuneesti saanut valkoisen värin ylleen, hoitopöytä nikkaroitu ja värikkäämpää ilmettä saatu mm. uusien tyynyliinojen ja pallovalojen muodossa. Pinnasänky siirretään aluksi meidän makuuhuoneeseen, mutta vauvan syntymään saakka se saa olla vauvan huoneessa. Ja itseasiassa voi hyvinkin olla niin, että vauva tulee nukkumaan pari ensimmäistä kuukautta jossakin pienemmässä pedissä, tuo pinnis tuntuu nimittäin valtavan suurelta niin pienelle ihmiselle. Sängyssä odottavat unikavereina ystävältä saatu pupu sekä jo kunnioitettavaan ikään ehtinyt Leo-Leijona, joka on parisenkymmentä vuotta sitten saanut runsaasti halauksia mieheltäni. 

12 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Tuo harmaa seinä, joka ekan kuvan taustalta pilkottaa, näyttää erityisen upealta! Rauhaisaa odotusaikaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mekin ollaan tyytyväisiä valittuun maalisävyyn. Seinästä tulossa enemmän, kun taulut on kiinnitetty. :)

   Poista
 2. Ihanan näköinen huone pienelle! Mukavaa vauvan odotusta :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää siltä, että pikku kaveri tulee varmasti viihtymään omassa huoneessaan. :) Ihanaa odotusaikaa!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen huone tulee pienelle. Ihanaa loppuodotusta <3

  VastaaPoista
 5. On niin nätti värimaailma ja kalustus ylipäänsä. Maltan tuskin odottaa uutta tulokasta! Kärsivällisyyttä loppuodotukseen teille molemmille muruille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Odottavan aika tosiaan on pitkä, mutta onneksi tässä ollaan jo lähes kalkkiviivoilla. :)

   Poista