keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Haaveita elämänkumppaneista

Olen nyt useampana iltana löytänyt itseni selailemasta Vepsäläisen 2015 kuvastoa. Kansien välistä löytyy toinen toistaan inspiroivempia sisustuskuvia, kauniita valaisimia ja ihastuttavia kalusteita, jotka haluisin saada näiden oman kodin seinien sisäpuolelle nyt heti. Välillä vastaan tulee muotoilua, joka ei natsaa minun mieltymysten kanssa sitten yhtään, sekä hintoja, jotka saavat säpsähtämään. Tietyille sivuille huomaan hakeutuvani kuitenkin uudestaan ja uudestaan, sieltä löytyy ne omat suosikit tai vain yksikertainen asetelma, joka pysäyttää.


Huomaan ihastuneeni Normann Copenhagenin Tablo -kahvipöytään. En valitettavasti ole vielä nähnyt valkoisen muovin ja saarnipuun yhdistelmä näyttää livenä, mutta ainakin muotoilu on täysi kymppi. Kuvan perusteella haluan uskoa, että pöytä ihastuttaisi myös tosielämässä, muovista huolimatta. Katsokaa nyt itsekin, miten kaunis tuo pöytä kaikessa yksinkertaisuudessaan on, vai mitä?


Myös Woodnotesin sivua on katseella kulutettu. En tiedä uppoaisiko tuo harmaa raidallinen Rest -tyyny liikaa meidän tumman sohvaan, mutta onneksi siinä tapauksessa tarjolla on myös vaaleampi vaihtoehto. Tyynyäkin paremmalta näyttää raidallinen Avenue -paperinarumatto. Olen tokikin jo kohta vuoden päivät ihastellut kyseistä mattoa Kertun upeista olohuonekuvista, mutta tänä syksynä ihastukseni on muuttunut rakastumiseksi. 


Harmi vaan, että kun tunteiden sijasta ajattelee järjellä, niin meillä ei oikeasti ole tarvetta uudelle sohvapöydälle, sen enempää kuin matollekaan. Toistaiseksi nämä ihastuksen kohteet päätyvät siis vain uusien elämänkumppanien haavelistalle. Olisiko kuitenkaan ihan kamalaa vähän salaa toivoa, että tuleva vauva puklaisi nykyisen olohuoneen maton vaihtokuntoon tai mies onnistuisi vahingossa kippaamaan siihen kohtalokkaat mustikkakeitot?  Silloin voisimme yhdessä sen tärkeimmän elämänkumppanin kanssa käydä lunastamassa kotiin tuollaista raidallista ja paperinarullista silmäniloa.

4 kommenttia:

 1. Sun blogi on tosi kiva ja paljon hyviä kuvia :) Liityin lukijaksi, ja ajattelin linkittää oman blogini myös. Oma blogini on sisustuspainotteinen, ja oon suunnittelemassa omaa sisustusmallistoo, josta kirjottelen sinne välillä. JA siellä on myös arvonta nyt käynnissä!

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Käyn tutustumassa. :)

   Poista
 2. Täälläkin on tuota kuvastoa selailtu lähes joka ilta. Ihania syksyisiä päiviä sinne ja kaikkea hyvää kun sitten SE päivä koittaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut. Odottavan aika tuntuu välillä turhauttavan pitkältä, mutta kyllä SE päivä sieltä vielä koittaa. :)

   Poista