keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Mammalomakuulumiset

Viime perjantaina oli viimeinen työpäiväni tällä erää ja täällä sitä vaan vietellään jo kolmatta virallista mammalomapäivää. Työkavereita muistin mm. näillä Kinuskikissan pehmeillä suklaakekseillä, joihin lisäsin vielä piristystä m&m-karkeilla. Näyttää siltä, että keksit olisivat lastenkutsuille kaikkine väripilkkuineen, mutta kyllä ne ihan aikuiselle väelle menivät ja maistuivatkin vielä hyvin.   
En ole tainnut oikein vieläkään ymmärtää, että nyt ei hetkeen lähdetä aamuisin työmaalle ja vielä jonkin aikaa päivien aikataulu on oikeastaan ihan vaan itsestäni kiinni. Välillä tuntuu, että kaikkea pikku puuhastelua on hurjasti, mutta toisaalta taas siltä, että olisihan siellä töissä voinut vielä hetken aikaa olla, sillä onhan tässä nyt laskettuun aikaankin vielä jokunen viikko. Olen tosin pyrkinyt noudattamaan lähipiiristä saatuja neuvoja; rentoutunut ja levännyt ahkerasti, vielä kun niin voin tehdä. 

Syksyn satoakin on saatu pakkaseen, kun mies innostui lähtemään puolukkaan. Itsekin olisin halunnut marjametsään, mutta tuo kyykkiminnen ei enää tässä vaiheessa käy kovin sutjakkaasti, joten luultavasti olisin ollut reissulla enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Toisaalta, olisihan se ollut kivaa istua kannon nokassa eväitä syöden. Riittihän sitä puuhaa onneksi vielä kotonakin, kun siivosimme kahteen pekkaan 10 litraa puolukoita. Siinä sitä istuttiin vastakkain keittiönpöydän ääressä ja ihmeteltiin, että väheneekö ne puolukat ollenkaan. Naurettiin myös, että eipä olisi tullut vielä pari vuotta sitten mieleen viettää perjantai-iltaa tällaisissa merkeissä. 


Koska vointi on hyvä, ajattelin lähteä huomenna päiväreissulle Helsinkiin Habitareen. Jo monena syksynä olen kyseisille messuille halunnut, mutta aina on jotenkin jäänyt lähtemättä, nyt siihen on loistava tilaisuus ja odotan tapahtumaa kovasti. Samalla reissulla on hyvä hoitaa pari Ikean hankintaa. Voi olla, että kolmen tunnin automatka suuntaansa ei tunnu enää kovin miellyttävältä, mutta tarvittaessa pidetään extrataukoja ja onneksi minun ei itse tarvitse olla ratin takana. Tuon reissun jälkeen ajattelinkin sitten liikkua vähän pienemmällä säteellä kodista ja synnytyssairaalasta.

Mukavaa keskiviikkoa tyypit. Minä jään odottamaan blogeihin ehkä jo tänään ilmestyviä herkkupaloja Habitaresta ja virittäydyn huomiseen messupäivään.          

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi kun aika on mennyt nopeeta! Kohta teitä onkin jo kolme <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu itsestä, että aika matelee, mutta toisaalta kokonaisuutta ajatellen eteenpäin on menty aika vauhdilla. Vielä pitää malttaa viimeiset viikot. :)

   Poista
 2. Ihanaa mammalomaa! Ja jos väsähdät messuilun jälkeen, niin tervetuloa meille yöksi, vaikka ihan ex tempore. Saat ihan oman huoneen yöpymiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Me tullaan sitten joku kerta koko kööri kyläilemään. :)

   Poista