perjantai 19. syyskuuta 2014

Syksyisempi olohuone
Meillä on täällä kotona aikamoinen hulabaloo; kuivaustelineellä kuivuu kymmeniä pikkuruisia sukkapareja, pyykinpesukone jauhaa seuraavaa satsia, ruokailutilassa odottaa seinälle kiinnittämistä puoliksi kasattu kaluste ja keskelle eteistä on parkkeerattu tummanharmaa kolmipyöräinen menopeli.  Vaikka tuo edellä mainittu ehkä antaa ymmärtääkin, niin ei, uusi tulokas ei ole vielä jättänyt yksiötään. Sen sijaan täällä on meneillään kovat valmistelut, jotta sitten kun aika kypsä, olisi kaikki täällä kotona laitettu valmiiksi. Ihan hyvältä alkaa vaikuttamaan, vaikka ihmettelen kyllä kovasti, mihin nämä kaikki tarvikkeet oikeasti saadaan järkevästi ja siististi mahtumaan? 
Onneksi joku nurkka on sentään kuosissa ja tällä erää se kohta löytyy olohuoneesta. Kartellin Louis Ghost on täytynyt siirtää vankkureiden tieltä eteisestä olohuoneeseen. Vähän harmittaa, sillä tuoli toimi loistavana laskupaikkana käytössä olevalla käsilaukulle. Toisaalta, passaa se kivasti tuohon sohvan jatkoksikin ja kyllä se veska on paikkansa löytänyt myös uuden järjestyksen myötä. Syksyistä fiilistä olohuoneeseen tuovat tuolin päälle hankittu feikkitalja ja nuo ihanan väriset edelliseltä kauppareissulta hankitut ruusut. 

Nyt nautitaan vielä auringonvalosta ja jatketaan järjestelypuuhia. Illan tullen lämmitetään sitten kuppi kuumaa, sytytellään kynttilät ja virittäydytään Vain elämää -formaatin tunnelmiin. Silloin viihtyy. 

Ihanaa syysperjantaita kaikille!     

2 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja pienen pienien vaatteiden pesua :)

  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvät viikonloput myös sinne. :)

   Poista