maanantai 29. syyskuuta 2014

Uutta ruokailutilassa

Sivupöydän kaipuu on parannettu ja tarvittavat toimenpiteet tehty. Vaikka pohdintavaiheessa tuo Ikean 20 cm syvä Bestå ei ollutkaan se ykkösvaihtoehto, niin siihenhän me sitten kuitenkin päädyttiin. Ja onneksi päädyttiin, sillä vaikka syvyyttä ei kummoisesti ole, vetävät kaapit sisäänsä yllättävän paljon tavaraa. Siellä pomppusalpaisten ovien takana ovat nyt siististi säilössä mm. maljakot, kynttilät ja miestä väkevämmät. Vaikka ensisijainen tavoitteeni olikin saada pöydän taakse tasoa, vei vanha kunnon "säilytystilaa ei ole koskaan liikaa" -klisee voiton ja kalusteen mukana tullut kaappitila kompensoi reilusti pientä syvyysmittaa. 


Kaluste on ollut tuossa paikoillaan jo reilun viikon ja itse asiassa tuntuu kuin se olisi ollut siinä aina. Miehen kanssa puhuttiin, että juuri tuollaista ratkaisua seinä on kaivannut ja hölmöä, ettei olla tajuttu sitä aikaisemmin. Kaappien päälle taas voi tehdä vaihtuvia asetelmia, vaikka toki tuo olemassa oleva taulu asettaa kyllä omat rajoitteensa. Ensimmäinen viikko ollaankin menty ihan simppelisti Iittalan Kivi -tuikuilla ja pihlajanmarjoilla. Ehkä loppusyksyä kohden sitten jotain runsaampaa. 


Menneenä viikonloppuna nappasin myös pallovalot kesäteloilta ja laitoin ne vanhalle tutulle paikailleen. Ja hei, arvaatkaa mitä. Ainakin täällä Jyväskylässä sai Kodin1:ltä ruusukimppuja eurolla! Innostuin niin, että ostin niitä ihan kaksin kappalein. Siellä ruokapöydällä pilkistää siis kahden euron ruskakimppu. 

11 kommenttia:

 1. Kiitos ruusuvinkistä, huomenna Palokkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mittään. Toivottavasti tarjousruusuja oli vielä jäljellä. :)

   Poista
 2. Hei mutta tuohan sopii tosi hyvin tilaan! Seinäkiinnitys kuitenkin keventää ilmettä hurjasti. Meillekin asennettiin Beståta pari viikkoa sitten telkkarihuoneeseen ja istuu sinnekin kuin nakutettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo Bestå on kyllä jotenkin niin simppeli ja kaunis kaluste, että se passaa vähän joka paikkaan. :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää! Mukavaa alkanutta viikkoa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tyytyväinen olen. Ihanaa loppuviikkoa sinne. :)

   Poista
 4. Aivan superkiva tuo säilytysratkaisu! Ja ruskaruusutkin saa hymyilemään :)
  Oon kyllä myös haaveillut tuosta valopallorimpsusta, se on niin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallovalot on niin ihania. Meiltä löytyy toinen setti myös vauvan huoneesta. Suosittelen. :)

   Poista
 5. Hyvännäköinen kaappi! Tykkään myös pallovaloista, pitäisi kai hankkia meillekin piristämään pimeää talvea...

  VastaaPoista