torstai 2. lokakuuta 2014

DIY Mobile

Eräs ajatuksen tasolla kuukausitolkulla hautunut projekti pääsi viimein käytännön toteutukseen, kun vihdoin sain kaikki tarvitsemani tarvikkeet kasaan. Instagramissa jo pari päivää sitten vihjasin meneillään olevasta ja nyt alkaa olla valmista. Kyseessä siis omin pienin turvonnein sormin väsätty mobile vauvanhuoneeseen. 

Vaikeimmaksi asiaksi tässäkin muodostui jälleen oikeansävyisten huopakankaiden löytäminen. Ihan piti taas rapakon takaa tilata tuo korallinpunainen huopa, mutta nyt se on juuri oikean sävyistä ja natsaa tosi hyvin pallovalojen sävyn kanssa.  Harmaansävyissäkin oli paikallisilla jälleenmyyjillä valitettavan suppea tarjonta ja lisäksi nuo valkoiset osat ovat itse asiassa kovikekangasta, jota Eurokankaan ystävällinen myyjä tarjosi korvikkeeksi, kun puhtaanvalkoista huopakangasta ei ollut tarjolla. Kovikekangas toimi tässä kuitenkin hyvin ja harmaansävyssä olin valmis kompromissiin, joten niin vaan materiaalivaikeuksista huolimatta tuli valmista. Itse pidän tuosta kovasti ja se sopii hyvin huoneen värimaailmaan. 

Mies sanoi, että tokihan sen mobilen pitää pyöriä ja soida, jotta se on vauvasta mielenkiintoinen. Onnekseni löysin nopeasti ja varsin edullisesti Torista käytetyn mobilen näillä ominaisuuksilla, joten nyt on kyseinen härveli kaikilla herkuilla ja ihan custom madena. Siellä ne nyt killuu pinniksen yläpuolella; norsut, kirahvit, tähdet sekä sydämet. Tuleva äiti ja DIY-amatööri on tyytyväinen, toivottavasti tämä ilahduttaa myös uutta tulokasta.  

12 kommenttia:

 1. Ihanan sympaattinen mobile! Varsinkin tuo kirhavi on niin hellyttävä <3
  Varsinkin askartelukaupoissa huopakankaiden väritarjonta on valitettavan huono ja tarjolla olevat värit on yleensä sellaisia räikeän kirkkaita, ei ollenkaan kauniita. Tuo korallinpunainen väri on aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. Tuli tosiaan huomattua, että sekä askartelukaupoissa että kangaskaupoissa huovat olivat lähinnä sitä joulunpunaista ja -vihreää. Ymmärrän toki, että niiden menekki on varmaan etenkin näin syksyllä aika kova. Onneksi on nettikaupat. :)

   Poista
 2. Ihana, ihana! Nythän toi sujuu jo rutiinilla niin teepäs toinenkin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huopapaloja jäi yli. Tehdäänkö samoista väreistä? ;)

   Poista
 3. Ootpa näppärä tuleva äippä!!! Hieno mobile!! Ja voi, turvonneet sormet...kuulostaa jotenkin etäisesti erittäinkin tutulta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus sitä poropeukalokin onnistuu, jopa näillä turvonneilla nakeilla. Toivottavasti tämä pian helpottaa, niin saa taas sujauttaa vihkisormuksen sormeen. :)

   Poista
 4. Onpa tosi hieno! Kirahvi etenkin on superhellyttävä. <3

  Sinua odottelisi blogissani haaste:

  http://villailona.blogspot.fi/2014/10/haaste-punaisen-pyorean-maton-paikka.html

  VastaaPoista
 5. Oletpas näppärä turvonneillakin sormilla! Ihana mobile!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä näitä käsityöonnistumisiakin. :)

   Poista